Rots en Water

Rots & Water, een psychofysieke training voor jongens en meisjes voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, jeugdhulpverlening, jeugddetentie en GGZ.

Rots & Water is een puur Nederlands programma, ontwikkeld door Freerk Ykema, dat momenteel wereldwijd wordt ingezet in de begeleiding van jongens en meisjes.

 

Het Rots & Water programma kan worden beschouwd als een weerbaarheids -programma en uiterst effectief anti-pest-programma, maar dan één dat zich onderscheidt van andere programma’s door zijn meervoudige doelstelling en het bredere pedagogische perspectief waarbinnen de training van weerbaarheid samen gaat met de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden. Weerbaarheid en solidariteit, rots en water, worden in balans gepresenteerd en getraind.

 

Op deze avond hoort u niet alleen iets over Rots en Water en wat dit kan betekenen voor uw kind of jouw leerlingen, je gaat ook zelf aan de slag zodat je zelf ook ervaart wat het met je doet. De avond wordt verzorgd door een gecertificeerde trainer.

 

Maandag 27 mei  19:30 - 21:00 uur, Kristalweg 107 - KaDo Talentbegeleiding

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de Schatkaartacademie via deze pagina.

 

Meer informatie

U kunt meer lezen over Rots en Water op hun website