Schoolgebouw en locatie

Het Kristal

Een stukje historie over het betrekken van het gebouw:

Op 15 augustus 2011 zijn we ons eerste schooljaar in het nieuwe gebouw gestart. Aan de gevel hangt een mooi bord van "Het Kristal". De borden van de verschillende gebruikers geven de gevel kleur.

Het gebouw is prachtig, zeker de mooie licht koepel met een prachtig, speciaal ontworpen gedicht in de ronding. De gymzaal is blikvanger van de buitenkant, maar zeker ook de binnenkant is mooi en plezierig in gebruik.

De wijk

De Schatkaart ligt in de Harnaschpolder. Dit is een nieuwbouwwijk in de ronding van de verlengde A4. De eerste huizen zijn opgeleverd in mei 2010. Door de crisis heeft de bouw veel vertraging opgelopen. Er wordt tot op heden nog steeds gebouwd.

De kinderen

De kinderen van de Schatkaart wonen in de Kuiperwijk, Den Hoorn en in de Harnaschpolder. Door de bouwwerkzaamheden in de Harnaschpolder is de schoolroute moeilijk veilig te houden. Dit heeft hoge prioriteit voor het managementteam van het Kristal. Uw kind moet tenslotte veilig van huis naar school kunnen lopen en andersom.