Locatie: Kinderen

Leren op de Schatkaart!

Alles wat je wel en niet wilt weten over de Schatkaart vind je hier. Snuffel in het fotoboek, bekijk de pagina van je eigen bouw en die van anderen of lees over de activiteiten van de brede school.

 

Onderbouw

In de onderbouw gaan we op bezoek bij een boerderij, leren we alles over tijd en gaan we uitzoeken hoe een huis eigenlijk gebouwd wordt. Daarnaast duiken we in de wereld van sprookjes en koningen en gaan we op wereldreis met Kasper en zijn hond Korneel.

Wil je weten wat we nog meer gaan doen en leren? Lees dan snel verder…

 

Middenbouw

In de middenbouw gaan we onze omgeving verkennen met leerzame uitstapjes in Delft, leren we over gezondheid en voeding en gaan we kijken hoe het leven vroeger was. Zo gaan we bijvoorbeeld zelf een boek maken op de manier waarop de mensen dat deden toen de boekdrukkunst net was uitgevonden. Als je iets wilt leren over dinosaurussen, let dan goed op dit jaar.

Lees verder om te zien wat je nog meer kan verwachten…

 

Bovenbouw

Robots, het heelal, de Gouden Eeuw; spannende onderwerpen die aan bod komen in de bovenbouw. En wie is eigenlijk de baas van Nederland? Of waar komt voedsel vandaan voordat het op je bord ligt? En wat gebeurt er nadat je voedsel in je mond hebt gestopt en doorgeslikt?

Je hoort het al, ook in de bovenbouw zijn er veel interessante onderwerpen die aan bod komen. Lees verder…

 

Brede school

De Schatkaart is een zogenaamde Brede School. Dat betekent dat je bij ons voor meer dan lessen alleen terecht kunt. Wil je weten welke leerzame en spannende activiteiten je nog meer op De Schatkaart kan doen, klik dan hier…

Nieuwsbrief ontvangen

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief.
Vul hieronder je e-mail adres in en
klik op verstuur.

Engels, een belangrijke taal!